Experience the real

LUXURY

Mirësevini në
Maélys Restaurant

Restauranti jonë ofron një gamë të gjërë të ushqimeve të shijshme, të përgaditura me shumë dashuri dhe pasion nga kuzhinieri më i mirë në qytet. Të gjithë përbërësit janë të zgjedhur me shumë kujdes që të kenë kualitetin dhe freskinë më të lartë.

Rreth Nesh

I vendosur në qendër të qytetit të Deçanit, Maeélys Restaurant & Irish Bar ofron një pamje mbresëlënëse të bjeshkëve të famshme shqiptare. Duke u nisur nga enterieri mbretëror deri te pijet dhe ushqimet e mrekullueshme, ambienti i restaurantit tonë është po aq tërheqës sa kuzhina jonë.

Ne ofrojmë një koncept unik të ushqimit, duke përfshirë antipastat më të mira, peshkun më të freskët, ushqimet e mahnitshme të detit dhe biftekun e jashtëzakonshëm. Një detaj tjetër unik i restaurantit tonë janë pijet dhe likerët e importuara nga Gjermania, karakteristikë e cila na dallon nga restaurantet tjera.

taste-food

Menu

Pijet Unike

Ne ju ofrojmë pijet më unike, veçanërisht një listë të pijeve alkoolike me shije origjinale të importuara ekskluzivisht nga Gjermania dhe të servuara në mënyrë luksoze në Restaurantin dhe Irish barin tonë. Ne, ju ftojmë që të vini dhe të shijoni pijet tona mbresëlënëse të cilat nuk mund t’i shijoni ndokund tjetër.

Gjithçka në këtë jetë është të përjetosh çaste të bukura me më të dashurit tuaj!

Kjo faqe përdor biskota të cilat ju mundësojnë ekpseriencën më të mirë në faqen tonëMë shumëPajtohem